Problemen oplossen

Je eerste stap heb je al gezet, erkennen dat je hulp nodig hebt. Wij leren jou oplossingen te vinden om jouw hindernissen te overwinnen zodat je zelf leert omgaan met je huidige problemen.

Motivatie vinden

Je weet dat je iets wilt gaan doen, maar wat? Of je weet niet hoe. Wij helpen jou bij het sterker maken van jouw motivatie en ondersteunen jou in de richting die jij op wilt gaan.

Skills ontwikkelen

Wij zoeken voor jou de ideale omgeving waarbinnen jij jouw motivatie kan uitvoeren en je jouw kwaliteiten laat ontwikkelen om je voor te bereiden op een toekomst zoals een baan.

Perspectief creëren

Dit is waar wij het voor doen, jou perspectief laten creëren waardoor jij met je sterke motivatie en persoonlijke ontwikkelingen klaar bent voor een toekomst die jij wilt kiezen. Je bent er nu klaar voor!

Bij het Kandidatennet houden wij van uitdagingen door te luisteren naar wat jouw problemen zijn en kijken wij altijd naar een goede oplossing waar je echt iets aan hebt.

Ons motief is om jou te helpen aan de baan die jij wilt, naar school te helpen of de mogelijkheid creëren waar je iets moois van kan maken.

Wij doen dit werk samen met andere vrijwilligers die hetzelfde doen voor jou en andere jongeren. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen.

~

Jouw situatie

Je bent tussen de 16 en 27 jaar en je wilt wat doen aan jouw situatie. Je wilt aan het werk, een opleiding volgen en verder komen in het leven. Toch houdt van alles je tegen. Je hebt de moed opgegeven, geen motivatie meer en alles lijkt teveel moeite te kosten. Maar het einde is nog niet in zicht maar je kan wel een duwtje in de rug krijgen.

Wat mag je verwachten

Het Kandidatennet geeft jou coaching waardoor je leert weer zelfstandig te zijn en voor jouw problemen een oplossing te vinden en perspectieven te creëeren voor een betere toekomst. Hiervoor krijg je een persoonlijke coach waarbij je voor alles terecht kan en die jouw ontwikkelingen op de voet volgt.

Wat wij gaan doen

Kandidatennet helpt je om weer op gang te komen en gaat samen met jou aan de slag. Wij helpen je bij:

  • problemen oplossen
  • motivatie vinden
  • kwaliteiten ontwikkelen
  • perspectief creeren
“Varsha (20) kwam bij Het Kandidatennet zonder school en werk, met een schuld van 5000 euro. Ze solliciteerde zich suf, maar kreeg nooit een reactie. Met de begeleiding van Fatima heeft ze haar school weer opgepakt en afgemaakt, en begint ze binnenkort een vervolgopleiding. Ze heeft een regeling voor haar schulden en die betaalt ze netjes elke maand. Varsha zit weer goed in haar vel, heeft haar leven weer opgepakt en kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Af en toe komt ze nog langs om te vertellen hoe het met haar gaat. Zijn wij ook weer blij!”

Je hebt je doel bereikt, en nu?

Wanneer je eenmaal zelfstandig verder gaat en een baan hebt of opleiding bent gestart, dan zal het Kandidatennet je heus nog niet loslaten. Hierdoor kan je altijd weer terugkomen voor hulp bij je coach voor het eventueel herhalen van ontwikkelingspunten of andere hulpvragen.

Neem contact op

Neem contact met ons op of laat hier een bericht achter. 

Bel: 06-47226976

Locatie: Pieter Bothstraat 27, 2315 AP Leiden (bij LV Roodenburg)

Contact

Kandidatennet
Pieter Bothstraat 27
2315 AP Leiden
(bij LV Roodenburg)
info@kandidatennet.nl
Bel 06-47226976