Over ons

Over het Kandidatennet

Het Kandidaten helpt jou met het vinden van de juiste hulp die je nodig hebt voor jouw problemen of persoonlijke situaties. Het is niet altijd gemakkelijk de juiste weg te vinden met als resultaat dat je vastloopt en niet het doel haalt die je graag wilt zien. Om die reden kan het Kandidatennet jouw helpen de juiste weg te vinden.

Missie & visie

Missie

Onze missie is om gezinnen, jongeren en volwassenen die blijvend vastlopen met (sociale) problemen te ondersteunen om de juiste hulp te krijgen zodat zij niet buiten het maatschappelijk beeld vallen. Hierbij ondersteunt het Kandidatennet met het vinden van de juiste oplossingen en de juiste hulpverlening.

Visie

Onze missie is om mensen die buiten het maatschappelijk beeld (dreigen) te vallen weer een gezicht te geven en in beeld te brengen met de juiste hulpverlening.

Organisatie & bestuur

Het Kandidatennet bestaat uit een bestuurlijk orgaan en uitvoerend orgaan.

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur staat onder leiding van Peter Vijgeboom. Hij is al jaren betrokken op het nationale sociale domein vanuit het ministerie van SZW als Inspectie adviseur.

Directie

Fatima Blouh is als Jeugd & Jongeren Coördinator bij het Ministerie van Justitie bekend met het sociale domein in Leiden en draagt als Directeur bij het Kandidatennet zorg voor de uitvoering van de hulpverlening en coaching.

Kwaliteit & certificering

Het Kandidatennet is een gecertificeerde partner van gemeente Leiden voor het zorgdragen van haar missie. Daarbij is er samenwerking met Jeugd & Gezin vanuit Holland Rijnland op basis het SKJ certificaat.

Het Kandidatennet wordt jaarlijks getoetst door het centraal orgaan van kwaliteitsbeheer vanuit de gemeente Leiden en Holland Rijnland.

Wat te doen bij klachten

Het waarborgen van kwaliteit is voor het Kandidatennet een serieuze zaak. Wij vinden het belangrijk dat ontevredenheid bekend gemaakt moet worden van zowel onze cliënten als hun begeleiders of bewindvoerders. Op deze manier werken wij aan het verbeteren van onze hulpverlening.

Heeft u een klacht over de zorgverlening?

Wanneer u een klacht heeft over één van onze medewerkers of zorgbegeleiders verzoeken wij u direct contact op te nemen met de directie via info@kandidatennet.nl. Uw klacht zal met de medewerker en/of begeleider besproken worden. Indien er geen verbetering plaatsvindt wordt u betrokken bij het vinden van een oplossing.

Schriftelijke klacht indienen

Heeft u na afhandeling van uw klacht nog steeds geen oplossing gevonden dan kunt u schriftelijk uw klacht voorleggen aan het bestuur. Hierbij nemen wij geen anonieme klachten in behandeling. Wij zullen zo spoedig mogelijk met u in contact treden om tot een oplossing te komen. Stuur de brief naar: Kandidatennet, t.a.v. P. Vijgeboom, Pieter Bothstraat 27, 2315AP Leiden

Heeft u een klacht over onze werkwijze?

Heeft u klacht over de werkwijze of uitvoerende organisatie in het algemeen dan zal het bestuur hier in samenwerking met de directie overleg plegen. Voor deze klachten kunt u mailen naar bestuur@kandidatennet.nl.

Neem contact op

Neem contact met ons op of laat hier een bericht achter. 

Bel: 06-47226976

Locatie: Pieter Bothstraat 27, 2315 AP Leiden (bij LV Roodenburg)

Contact

Kandidatennet
Pieter Bothstraat 27
2315 AP Leiden
(bij LV Roodenburg)
info@kandidatennet.nl
Bel 06-47226976